Algemene voorwaarden

Om teleurstellingen en onduidelijkheden te voorkomen zijn er een aantal algemene voorwaarden vanuit Moment Of Silence onderstaand weergegeven:


 1. MOS doet geen uitspraken over gezondheid, derden, financi├źn (kansspelen inbegrepen) en toekomst.
 2. Annulering van afspraken dient minimaal 24 vooraf kenbaar te worden gemaakt (overmacht daargelaten, dit zal per situatie worden beoordeeld)

 3. Een afspraak duurt 45-50 minuten (tenzij anders aangegeven). Tussen twee afspraken in heb ik minimaal een kwartier"rust", dit is dus geen tijd om uit te lopen!

 4. Afspraken die gemaakt worden OF plaatsvinden zonder, danwel langer dan 1 maand na een 1e intake zijn niet tegen gereduceerd tarief (losse consults)

 5. Uw afspraak kunt u maken via de dames van B4You.

 6. Indien de persoonlijke ruimte van consulente (tijd/plaats) niet gerespecteerd wordt, zal consulente over kunnen gaan tot het stoppen van een coachingtraject.

 7. Indien medicijn/alcohol/drugs door de klant zijn gebruikt die de consultente in haar werken of omgeving kan schaden, kan zij ter plekke besluiten een consult niet door te laten gaan. Eventuele voortvloeiende schade/kosten zal/zullen verhaald worden op de klant.

 8. Gratis advies? Buiten de consults om zal ik u slechts tips geven. Het is aan u deze toe te passen.

 9. Uiteraard wordt uw privacy gerespecteerd! Alleen met uw goedkeuring zal ik waar nodig externe expertise raadplegen om u verder te kunnen helpen, danwel door te kunnen verwijzen naar een andere professional.

 10. Bij twijfel zal ik u naar de reguliere (eerstelijns) geneeskunde doorverwijzen.

 11. Ik werk met de spirituele wereld en energie├źn, zij zullen u geven waar u op dat moment behoefte aan hebt.

 12. In mijn praktijk maak ik gebruik van producten die ik ook verkoop. U bent niet verplicht deze af te nemen. U kunt ze echter via de webshop met korting aanschaffen, indien u dat wenst.