Dienstenpagina 2

Wij doen ook onderzoeken aan huis. Ervaart u onbestemde zaken in/om het huis, stuur ons dan een bericht en wij nemen contact met u op!

Huisreiniging 

(uitsluitend op locatie)

U gaat in een nieuwe woning wonen? Of uw woning voelt niet meer als thuis. Soms ziet u of uw gezin wat vage schimmen of hoort onverklaarbare geluiden. 

Het wil niet gelijk zeggen dat uw hele huis vol geesten zit. Echter soms is een energetische reiniging zeer verfrissend. Zowel voor uw woning als voor uzelf.

Zeker na een periode van stress (dit kan de verhuizing zijn, maar ook examens, ziekte of andere spanning) is het zeker verstandig om het huis weer eens op te frissen.

Ook om de oude bewoners (zeker in geval van overlijden) gerust te stellen dat er goed voor het huis wordt gezorgd, voorkomt vaak dat er onverklaarbare dingen in huis gaan gebeuren.


Ik reinig in geen enkel geval op afstand. Om de energie echt goed te mogen voelen is het voelen van de ruimte voor mij bepalend welke manier van reinigen ik daadwerkelijk hanteer. Uiteraard zijn er concollega's die wel op afstand reinigen, u staat altijd vrij hen te contacten daarvoor.

Chakra wandelingen

Een paar keer per jaar, bij voorkeur rond de periode dat de seizoenen wisselen, organiseer ik een wandeling. 

Waarom wandelen? In de natuur zijn zo veel prachtige kleuren te bewonderen, het ontspant lichaam en geest, en je doet er ook nog eens vitamine D bij op!

Na een kleine korte meditatie zullen we nagenoeg in stilte als groep bij alle kleuren van onze chakra's stil proberen te staan in de natuur.

Het ene seizoen zal de ene chakra harder opladen dan de andere, echter alle chakra's komen bewust of onbewust zeker aan bod.

Let op!!!  

Niet geschikt voor mensen met kleine kinderen. Ondanks dat ik veel van honden houd, mogen zij ook niet mee met de wandeling.

Huiskamermomenten

Onder het genot van een warme drank en wat lekkers houd ik regelmatig een huiskamersessie. U bent van harte welkom om te snuffelen aan wat paranormale contacten nu eigenlijk inhouden. In een ongedwongen sfeer zal ik een of meerdere contacten maken. Uiteraard respecteer ik u en degene die doorkomt en zal ik uitsluitend hoofdlijnen doorgeven.

Minimaal 2 en maximaal 6 personen per sessie