Jouw pad

Waar ga ik heen? Wie ben ik?

Soms kom je op een kruispunt in je leven waarbij je zoekt naar antwoorden. Antwoorden over voornamelijk jezelf. De interactie met anderen.

Het is geen mens onbekend om met een rugzakje dagelijks rond te lopen. Een rugzak met herinneringen, gevoelens, verdriet, maar ook geluk, liefde en doelen. Soms raakt het uit balans omdat er meer "negatieve" pakketjes in zitten dan positieve. En dit uit zich helaas vaak in lichamelijke en geestelijke blokkades. Positieve dingen die de overhand nemen, zorgen er alleen maar voor dat men zich béter voelt in zijn flow, en onbevangen nieuwe uitdagingen aan gaan. Op dat moment worden nieuwe onbekende dingen ook gezien als uitdaging, terwijl als het rugzakje te vol zit met negatieve zaken, ze worden gezien als problemen.

De vraag is vaak, hoe leeg ik mijn rugzakje. Moet ik daarvoor professionele hulp zoeken, en hoe zwaar moet die hulp dan zijn? Het praten met vrienden lost vaak al dingen op, alleen zijn het vrienden met eigen ervaringen, gevoelens, gedachten en vaak ook een oordeel. 

Op die momenten heb je behoefte aan een luisterend, onbevooroordeeld oor. 

Waarom overkomt mij dit?

Soms lijkt het alsof de hele wereld tegen je is. Dan krijg je de ene na de andere tegenslag te verduren. Soms heel lastig om patronen te doorbreken en verder te gaan met leven. Want hoe pak je de oude draad weer op? Dit is een stukje dat onder het coachingstraject valt. Samen gaan we op zoek naar de triggers en blokkades die in jouw verleden (on)bewust zijn ontstaan. Middels meditatie en contact met overleden geliefden om jou heen, kan ik je helpen naar een nieuw startpunt. Vergeten hoef je het verleden niet, het een plaatsje geven geeft wel veel meer ruimte voor juist de nieuwe dingen die het leven je wil bieden. Onbevooroordeeld de dingen aanvliegen en ondergaan.

Hoe zou het nu zijn met?

Normaal pak je de telefoon en bel je diegene of je stuurt een app. Maar wat als zij niet meer hier onder ons zijn? Hoe weet je dan hoe het met ze is. Juist om die reden leg ik graag contact met een geliefde overledene, en geef ik door wat ik van die persoon mag vertellen en hoe het nu gaat. Soms komen meerdere personen met mooie boodschappen door. Ze zullen je laten lachen of huilen, toch herbeleef je weer dat moment alsof ze weer naast je staan (wat ook zo is overigens).

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand

Waar sta ik nu, en wat zijn mijn blokkades? Waarom krijg ik nooit die leuke partner, of die baan, dat huis of win ik niet gewoon een miljoen? Ons denken zorgt er gek genoeg voor dat we juist de dingen die we willen vaak niet krijgen. Maar hoe verander je zoiets? Waar ligt jouw blokkade daarin? Ook middels coaching zullen we samen denkpatronen doorbreken, nieuwe affirmaties maken en ruimte maken in hoe alles zal stromen in positieve zin.

N.B.: Ik doe NIET aan toekomstvoorspellingen, weet de lotto nummers ook niet en doe ook niet aan toverspreuken! 

Waarom ben ik altijd zo moe na een bezoek aan het winkelcentrum?

Veel mensen herkennen het niet van zichzelf, maar heel veel mensen zijn HSP (hoog sensitief). Hoe ga je daarmee om, die pijntjes, die geluiden. Wanneer mag je wel iets tegen iemand zeggen en wanneer niet? Ook hierin kan ik je coachen en je leren af te sluiten om dagelijks normaal te functioneren. Zo sta je zonder angst midden op een festival en kan je weer álles aan zonder er zelf van "op" te raken.