Diensten

Waarmee mag ik u helpen? Wilt u uzelf beter leren kennen en blokkades opruimen? Of wilt u weten hoe het in het hiernamaals met een overleden geliefde gaat?

Eerste intake

Om te kijken of het tussen ons, u als klant en ik als consulent, klikt, bied ik een eerste intake aan. In deze intake kunt u uw vraagstelling duidelijk maken. 

Ik leg echter nog geen (bewust) contact met een overleden geliefde. Uiteraard zal ik u wel doorgeven wat ik mag ontvangen mocht er iemand doorkomen. 

Na dit consult ontvangt u een vrijblijvend gespreksverslag waarna u kunt beslissen of u behoefte heeft aan een vervolg door middel een van de consults die hierna genoemd worden.

Het is mij vaak opgevallen dat doordat als iemand zich juist prettig en vertrouwd voelt in een gesprek er makkelijkere en mooiere contacten tot stand komen. 

Ook bij coaching is het juist belangrijk dat je je prettig bij de consulent voelt.

Om genoemde redenen heb ik voor de laagdrempelige intake gekozen. Uiteraard staat het u vrij om gelijk voor het volledig consult te gaan en de eerste intake over te slaan.  Informatie over de specifieke diensten vindt u verder in het overzicht.

Contact met overleden geliefde

Hoe gaat het nu met? Zijn ze trots op me? Veel van dit soort vragen hebben we dagelijks over overleden geliefde. Meestal schuiven we die gedachte opzij, maar hoe fijn is het om toch eens wat te mogen horen?

Middels paranormaal contact mag ik boodschappen doorgeven vanuit het universum. 

Door wat ze mij laten zien en voelen weet u exact over wie het gaat.

In de intake, of in het begin van dit consult, indien u geen intake heeft gehad, zal ik uitleg geven hoe e.e.a. te werk gaat.

Coaching / Spiegelen

Wat zijn mijn blokkades/knelpunten, hoe ga ik nu verder? 

Vaak zijn specifieke gebeurtenissen in ons leven de grondslag van dingen die nu niet lekker lijken te "stromen". 

Wie ben ik, waar sta ik, hoe kan het dat mij dat steeds overkomt? Vaak is het onbewust gedrag of een trigger die ervoor zorgt dat wij steeds weer in oude gewoontes vervallen.

Ook zelfvertrouwen is hierin een grote boosdoener. Zowel het te veel als te weinig hebben ervan! 

Maar hoe ga je daar dan verder mee om? 

Aan de hand van de intake, of de vraagstelling in het eerste consult zal ik met u een coachingstraject ingaan.

Dit houdt echter niet in dat een traject maanden hoeft te duren. De een heeft baat bij een consult, en komt een jaar later nog eens om te zien hoe ver hij op dat moment is. De ander wil wel maandelijks even spiegelen, omdat het beter voelt.

Het traject dat u bewandelt is geheel aan uzelf.