Wie ben ik?

Leuk kennis te maken!

Wie helpt u in uw ontwikkeling? Wie is uw coach? In het onderstaande stukje zal ik mijzelf introduceren zodat u in ieder geval weet wie ik ben.

Mijn naam is Miranda Hogenbirk. Ik zeg bewust mijn naam is..... In mijn gevoel is de naam die ik draag, passend bij wie ik ben, maar zegt verder niets over mij als persoon. Net als iedereen luister ik naar de naam die ik draag (of niet, afhankelijk van de situatie). Ik ben net als iedereen dus ook maar een mens. En juist dat maakt iedereen zo uniek.

Sinds mijn jeugd weet ik dat ik meer kon, zag, voelde en hoorde dan er was. Als kind hoor je vaak dat je fantaseert of zelfs liegt. Het verdriet dat ik daarover heb gehad, herken ik bij velen die ook meer voelen (HSP), of zien (paranormaal begaafd). Eigenlijk deed ik er helemaal niks mee, en durfde ik het ook niet te vertellen omdat ik toch te horen kreeg dat het niet de waarheid zou zijn. Op een gegeven moment kreeg ik voorspellende dromen. Ik was rond de 20 op dat moment en ik maakte bewust de manier en situatie van het overlijden van mijn opa mee. De weken ervoor had ik ook al een gevoel, kwamen er woorden en zinnen, maar ik heb ze nooit uitgesproken. Tot op die bewuste nacht....... Midden in de nacht werd er gebeld en weer speelde de film die ik eerder gedroomd had zich af. Maar nu in het ├ęcht!!! Grotendeels wist ik al wat er ging gebeuren, ik schrok daar niet van. Wel van mijn droom die weken ervoor. Toen heb ik bewust heel hard de deur dicht gegooid en wilde niks meer van het paranormale weten. Het was er wel maar ik onderdrukte het tot mijn 34e ongeveer. Een voor mij vrij grote gebeurtenis zorgde ervoor dat ikzelf behoefte had aan hulp. Maar bij de reguliere "professionele" hulpverleners kwam ik geen stap verder. Ik had het idee dat ik hen uit moest leggen hoe het nou werkelijk zat en smeekte ze bijna om niet via de reguliere wegen zoals in de boekjes beschreven stond het consult in te gaan. Een advertentie van een medium zorgde ervoor dat ik naar hem toe ging, en toen vielen dingen op zijn plaats, alleen deed ik er ook niks mee. Tot ik jaren later, via omwegen naar andere mediums die mij vertelde dat ook ik zeer begaafd was, toch weer terug ging naar hem en zo is het balletje gaan rollen.

Inmiddels jaren later, heb ik diverse opleidingen, trainingen en cursussen gevolgd en ben ik ook heel zeker van wat er binnen mag komen echt is. Om die reden ben ik in overleg met mijn huidige mentor eerst voorzichtig op een paranormale hulplijn consults gegeven. Dit bleek ook een succes te zijn. 
 

Samen of alleen

Voel je je soms (onterecht eenzaam)

Soms is het heerlijk om even alleen te zijn. Ondanks dat de mens eigenlijk een kuddedier is ,en het groepsgevoel veilig is, is alleen zijn vaak ook erg fijn. De mens is dan wel voor zijn gevoel het meest kwetsbaar. Kwetsbaar voelt onveilig. Maar kwetsbaar is ook zo mooi. Het is mooi om jezelf juist heel kwetsbaar op te stellen. Dingen die niet veilig voelen uit te proberen. Te ervaren waar jouw grens van veiligheid ligt en wat het voor je betekent.

Ben je wel alleen als je alleen bent. Ben je wel samen als je samen bent?

Avonturenroute

Elk pad heeft zijn eigen avontuur!

Iedereen herkent dat moment wel met die gedachte: wat als ik toen....... Inderdaad, wat als je naar links was gegaan in plaats van naar rechts, was je dan ook hier uitgekomen? Toekomst, maar zeker ook verleden kijken is eigenlijk onbegonnen werk en kost onnodig veel energie. Elke situatie vraagt op dat moment om zijn eigen aanpak. Soms kan je keuzes maken omdat je je ertoe gedwongen voelt. Toch kan het wel het juiste pad zijn.